content image

Voetverzorging

content image

Pedicure behandeling

Auphir heeft tal van cosmetische voetbehandelingen, maar is ook al jarenlang specialist in reguliere voetverzorging. Aangeraden wordt elke 6 weken uw voeten aan de deskundigheid van de pedicure over te laten die niet alleen eelt verwijderd en andere oneffenheden, maar ook uw voeten de aandacht geeft die ze verdienen.

Diabetisch

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen, denk aan diabetische of reumatische voetverzorging. Auphir is een geregistreerde salon en aangesloten bij Provoet, de organisatie voor pedicures.

content image

Spa for Feet

Bij deze  verzorgende been- en voetbehandeling, worden eerst uw voeten in een voetbad met speciaal badzout gedompeld. De specialist scrubt uw onderbenen zodat deze vrij zijn van dode huidcellen en later de producten beter kunnen opnemen. Uw teennagels krijgen de vorm die u wenst. Terwijl u geniet van een cocktail of ander drankje, zorgt een speciale Spa Sauna-pakking ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen uw huid sterker, elastischer en gladder maken. Daarna volgt nog een massage van uw onderbenen en voeten, zodat uw huid optimaal geactiveerd is. Na de massage een mooi kleurtje op uw teennagels en voila, u raadt het al. U verlaat de salon met voeten en benen die heerlijk licht aanvoelen…  Vraag voor extra effect naar de ‘beach’ behandeling die nog meer het accent op de cosmetische uitstraling zet. Hierbij worden voeten gescrubt, van eelt ontdaan en de nagels gemodelleerd en gekleurd. In het Spa for Feet-concept is als extra dimensie de ‘sport’ behandeling op de kaart gezet. Van voetbad, tot activerende voetscrub, pakking, massage en modelleren.

content image

Thais voetritueel

Iedereen die in Azie wel eens een traditionele Thaise voetmassage heeft ondergaan, zal hier met heimwee aan terugdenken. De massagecultuur is daar zo gewoon, en  wekelijks of soms nog vaker staan massages in de agenda. Gun uzelf dit voetritueel bij Auphir. Geniet van een heerlijke Thaise thee en geef u over aan rust …

Het ritueel start met een voeten kruidenbad, gevolgd door een speciale voetwassing. Dan het hoogtepunt: een oosterse voetmassage met een ‘nuats’ waarmee drukpunten worden gestimuleerd. U voelt de energie weer stromen.