content image

Janzen Body, Bath & Home

content image

De wereld van Janzen

Onweerstaanbaar en ontspannen. JANZEN staat voor puur, open en echt. Huisgeuren en body-producten die altijd rust uitstralen en energie geven. Zuiver, heerlijk ongecompliceerd en bereikbaar. Dankzij een ingetogen prijs en strak design. 100% Dutch.

JANZEN zet de meest oorspronkelijke en eigentijdse verzorging neer. Een beleving voor de zintuigen - zin en zen. Verwen jezelf. Geniet samen of geef het JANZEN-gevoel aan een ander cadeau.

"In de wereld van JANZEN voel je je helemaal thuis. Je bent op je gemak. Wellbeing zonder ballast.                           Kom op adem, relax, pak je eigen moment."

content image

Body Cream

Hydraterend, om de huid iedere dag opnieuw mee te verwennen. Boordevol natuurlijke ingrediënten in een lichte crème die heerlijk aanvoelt en snel opgenomen wordt. Een oplevende minikuur

Prijs: € 14,95          Inhoud: 200 ml.

content image

Body Scrub

Een zuiver idee: de scrub voor een satijnzachte huid én een goed humeur. Voel hoe zeezout in combinatie met drie originele oliën je huid eerst grondig aanpakt en dan verzorgt en verwent.

Deze scrub is gebaseerd op Thalasso therapie: een kuur met zeewater, rijk aan organische zouten, mineralen en sporenelementen. Talasso scrub geeft je iedere keer opnieuw kracht en rust.

Prijs: € 14,95          Inhoud: 200 ml.

content image

Shower Foam

Een fles vol bodybeauty die heerlijk opschuimt en werkt aan wellbeing. Om even bij te tanken en om alles van je af te spoelen.

Prijs: € 7,95          Inhoud: 200 ml.

Handcreme

Een lichte, niet-vette crème. Laat zich makkelijk verdelen en wordt direct opgenomen door de huid. Het werkt intensief hydraterend en beschermt tegen uitdrogen. Voor mooie, zachte handen.

Deze verzorgende handcrème heeft een fijne samenstelling met drie oliën (karité, canola en macadamia). Ideaal voor àlle handen. Ook als de huid heel droog is of snel geïrriteerd raakt. En de originele JANZEN parfums maken het geluksgevoel helemaal compleet.

Prijs: € 5,95          Inhoud: 75 ml

content image

Geur Sticks

Zinnenprikkelend in een stoere vorm. Het huisparfum krijgt via de speciale houten stokjes de ruimte. Yoga voor de neus.

Houdt tot vijf maanden lang.

Prijs: € 19,95          Inhoud: 200 ml.

content image

Parfum Kaarsen

Parfums in sfeervol licht, gemoedsrust en een extra dimensie voor ieder interieur.

Deze kaarsen kunnen ongeveer 50 uur branden en daarmee ieders mind opladen. Met een fijne geur, ideaal voor meditatie.

Prijs: € 9,95