content image

Institut Esthederm

content image

Filosofie

De producten respecteren de huidecologie, zij brengen haar niet uit evenwicht en beschermen het “jeugdkapitaal” van de huid.

De huid leeft in relatie met haar omgeving!
Alle producten beschermen de huid tegenover diverse externe agressies, die de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.

De huid is de weerspiegeling van de totale persoon, en evolueert in de tijd!
De producten verzoenen uw verwachtingen met de behoefte van uw huid. In alle producten wordt rekening gehouden met de factor “tijd”.

content image

Behandelingen

Genieten hoort bij de behandeling!

Hoe meer u uzelf verwent en verzorgt, hoe efficiënter de behandelingen zijn. De instituutbehandelingen van Esthederm hullen u in zalige texturen, delicate geuren en relaxerende massagetechnieken, die u in korte tijd compleet doen ontspannen. 

content image

Producten

Omdat iedere huid verschillend is, richten de verzorgingsproducten van  Institut Esthederm zich op de verschillende disfuncties van de huid:

> dehydratatie,
> overmatige talgvorming,
> gevoeligheid,
> structuurveranderingen.

Omdat iedere huid veroudert, behouden de Time Cellular Care gelaats-verzorgingsproducten de jeugdigheid van de huid. Ze bevatten allemaal het 
Time Control System (TCS) patent: Het TCS behoudt het celmetabolisme van een jonge cel en gaat de oorzaken van huidveroudering tegen. 

De verzorgingsproducten van Institut Esthederm voeden de huid opnieuw op en leren haar om zelf in te staan voor haar eigen schoonheid.

content image

Zonbescherming

Institut Esthederm biedt u een andere visie op cosmetiek. 

Onze producten stimuleren en trainen de huideigen mechanismen, zodat de huid zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid kan bewaren.

Deze “intelligente” aanpak garandeert u een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en absolute tevredenheid.