content image

Gezichtsbehandeling

content image

Huidverzorging / huidverbetering

Starten met huidverzorging bij Auphir?

Om duidelijk te krijgen wat uw behoefte is starten we uw eerste behandeling met een persoonlijk intakegesprek. Samen met uw huidspecialist bespreekt u uw huid, huidconditie en alles wat van belang is voor een goede behandeling. Dat leidt uiteindelijk tot een persoonlijk huidadvies met bijbehorend merk, behandelingen en producten. 

Ga naar prijzen " eerste bezoek aan Auphir"

Auphir werkt met twee Franse ''top''-merken ( Decleor,Institut Esthederm) met beide specifieke belevingen en rendement op uw huidconditie.

Ga  naar prijzen gezichtsbehandeling

content image

Deelbehandeling

Epileren

wenbrauwen modelleren is een vak. Laat een deskundige het bij u passende model in uw wenkbrauwen epileren.

Wimpers en / of wenkbrauwen verven,

méér uitdrukking geven aan uw gezicht met een kleurtje.

Harsen of definitief ontharen,

bespreek met één van onze huidspecialisten wat de mogelijkheden zijn om van uw overbeharing af te komen. Afhankelijk van uw beharing en uw persoonlijke wensen kunt u de keuze maken uit tijdelijk of definitieve ontharingstechnieken.

 

content image

Microdermabrasie

Voor een stralende huid.

Iedereen die storende rimpeltjes, een doffe, verouderde of rokershuid heeft,  of littekens in het gezicht,  kan een microdermabrasie-behandeling overwegen. Hiermee frist u de huid op en verbetert u de huid structureel.  Wat gebeurt er precies? Door middel van een apparaat, worden onder hoge druk hele fijne kristallen als het ware op uw huid gespoten. Hierdoor verdwijnen dode huidcellen. Het is absoluut niet zo dat de huid extreme roodheid of schilfering vertoont na de behandeling. Integendeel, de huid ziet er stralend, fris en schoon uit. U kunt een behandeling doen of een kuur. Na deze intensieve peeling bent u verzekerd van een mooie huid!