content image

Gastenboek

Ardy schreef op 19-03-2015:

Al jaren heb ik problemen met mijn huid. Dus ik op zoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in huidverbetering. Zo kwam ik bij Auphir terecht. Mijn intake was bij Ingela. Een super leuke en lieve meid met zeer veel kennis van/over huidverbetering. Zij is dan ook zeer deskundig en adviseerde mij een traject met de producten van Esthederm. We zijn bijna bij het resultaat waar we zijn willen! Verder is elke behandeling 100% genieten, echt geweldig! Ook zorgt Ingela ervoor dat elke behandeling soms net even iets anders is! Kortom, Auphir heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne behandelingen. Ik hoop dan ook nog jaren klant te mogen blijven zodat ik van nog van vele behandelingen kan genieten, en voor altijd afscheid kan nemen van mijn probleem huid!

Lisenka schreef op 11-06-2014:

Nadat Nancy 10 jaar geleden mijn bruidsmake-up deed, ben altijd klant gebleven bij auphir. De heerlijke producten van zowel esthederm als Decleir doen veel voor mijn huid en na een behandeling ga ik ook altijd met tips naar huis. Een behandeling is belangrijk voor mijn huid en al de probleemplekjes die ik helaas regelmatig heb, maar ook mijn hoofd is lekker leeg en mijn lichaam ontspannen. Ik kijk elke keer weer uit Naar mijn afspraak...mijn verwenmomentje!

Natasja schreef op 23-04-2014:

Ik kom al zo'n 12 jaar bij auphir en stap altijd met een goed gevoel naar buiten. Zodra je de salon binnenstapt overvalt je een gevoel van rust. Ook wordt je op een hele prettige manier geholpen en zijn ze altijd bereidt je goede huidadvies te geven. Ik heb persoonlijk geen makkelijk huid, maar sinds ik daar kom is het met sprongen vooruit gegaan. Ik hoop er nog heel lang te mogen komen, want het is voor mij een heerlijk moment voor mezelf!

Elsbeth schreef op 23-01-2014:

Binnen komen bij Auphir betekent voor mij complete ontspanning.De rust die de zaak uitsraalt,de behandelingen en niet te vergeten het personeel,maakt het voor mij een feestje om hier eens in de 6 weken naar toe te gaan.Pure verwennerij.!!!