content image

Definitief ontharen

Ontharingstechniek IPL

GRATIS intake; definitief ontharen

Een mooie, gladde huid, wie wil dat nou niet? En vooral: wie wil niet blijvend een glad resultaat? Het is allemaal mogelijk bij Auphir en CestMoi in Breda. Onze twee beauty-instituten hebben alle diploma’s die nodig zijn voor definitief ontharen. Dat is dus voor u de garantie dat u altijd goed zit.           

Het eerste gesprek.

Laat u bij ons eerst vrijblijvend informeren over definitief ontharen. Wij wijzen op de mogelijkheden, en geven ook eerlijk aan als we geen resultaten kunnen boeken. De ontharingsmethode waar wij mee werken, is niet geschikt voor blonde, grijze en rode haren. De reden is simpel: deze haren bevatten niet genoeg pigment. We kunnen tijdens de intake meteen vertellen hoeveel tijd het ontharen gaat kosten, oftewel hoeveel behandelingen u nodig heeft, en wat de kosten zijn. Wist u dat in sommige gevallen verwijdering van overbeharing in het gezicht door uw zorgverzekeraar wordt vergoed?

Hoe werkt het?

Over definitief ontharen heeft u vast al veel gelezen in de glossy magazines. Het is immers een trend, een mooi, glad lichaam. In onze instituten werken we met de IPL-methode, en dat is niks anders dan dat er sterk gebundeld licht (flitslicht) in de huid wordt gestraald. Het pigment van de haarwortels neemt het licht op en zet dit om in warmte. En deze warmte komt weer terecht in het haarzakje en vernietigt de haarpapil. U begrijpt het al, er groeit in dit haarzakje geen haar meer terug! Ook zal meteen duidelijk zijn dat deze methode wel even tijd kost.

Periode

Zoals gezegd, heeft u meerdere behandelingen nodig verspreid over een bepaalde periode, om het beste effect te realiseren. In onze beauty-instituten adviseren wij onze klanten de IPL-behandelingen in de winterperiode uit te laten voeren. Dat is de beste tijd voor lichtontharing, omdat de huid dan minder gekleurd is. Bovendien hebt u dan voor de lente een mooie, gladde huid!

Maatwerk

Klanten die de IPL-methode hebben ondergaan, zeggen dat deze niet pijnloos is. Maar zeer goed te verdragen. De voordelen laten zich raden: veilig en definitief “beharing” verwijderen op plekken die u wilt en volledig aangepast op uw persoonlijke situatie.

content image

Vergoeding zorgverzekeraar

Auphir is geregistreerd bij de Anbos voor de specialisatie ontharingstechnieken

Dit betekend dat u, afhankelijk van het te behandelen gebied en uw polis, in aanmerking komt voot vergoeding door uw zorgverzekeraar.